Over L25 Ledsystem

L25 maakt het mogelijk om maatwerk in een handomdraai te realiseren.
De producten zijn modulair en daarmee veelzijdig in montagemogelijkheden.
Selecteer spots, panelen, lineaire lichtlijnen of ledlijnen voor buiten, geef je wensen aan en wij maken het concreet!

Complete systemen met 1 type driver; eenvoudig voor onderhoud en vervanging.

L25 Ledprofiel

  • Het L25 ledprofiel wordt in Nederland geproduceerd en is speciaal ontwikkeld om de installaties van lineaire led-verlichting te vereenvoudigen.
  • Door de eenvoudige en snelle montage van het L25 ledprofiel worden de installatiekosten inzichtelijk en zijn de led-installaties eenvoudig te calculeren.
  • Een enkel profiel sluit naadloos aan op 25mm kabelgoten van Attema, Mascate, Obo Betterman etc.
  • De profielen zijn in elkaar te klikken waardoor eindeloos lange lichtlijnen kunnen worden gerealiseerd. De bekabeling kan met kabelclips worden weggeleid in het onderste profiel.
  • De voorbewerkte profielen worden aangeleverd in lengtes van 2500 mm en zijn geschikt voor elk type ledstrip met een maximum breedte van 17 mm.
  • De opalen afdekkappen zijn van een nieuwe samenstelling pmma waardoor het goed verwerkbaar is en tot wel 70% lichtdoorlatendheid heeft met een homogeen lichtbeeld.
  • Door gebruik te maken van de extra features en hoekstukken kan men eenvoudig meubel-inbouw, wand/plafond en pendelarmaturen realiseren welke door architecten ontworpen zijn.

LED’S CREATE FIXTURES & LED’S INSTALL FASTER!

Over het L25 Team

Het L25 team heeft meer dan 15 jaar ervaring in de elektrotechnische- en verlichtingsbranche. De laatste jaren zijn we betrokken geweest bij complexe led installaties van idee tot product, installatie en oplevering.

Naar aanleiding van de complexiteit van sommige installaties en de daarbij komende ergernissen hebben wij onszelf tot doel gesteld innovatieve producten tegen scherpe prijzen te ontwikkelen. Iedereen in de branche kan hiermee op een betaalbare manier onderscheidende en duurzame verlichtingsprojecten creëren en realiseren.

Het L25 team is en blijft druk bezig extra features te ontwikkelen om de toepassingen en installaties te vergemakkelijken. Suggesties zijn welkom en misschien is het handig om je aan te melden voor de nieuwsbrief en je te laten verbazen van wat nog komen gaat!

LED’S KEEP IT SIMPLE!

L25 Productiecapaciteiten

L25 Ledsystem machinepark - lasersnijderLasersnijden plaat en strekmateriaal
L25 Ledsystem machinepark - cncCNC freesen - snijden van kunststof en hout
L25 Ledsystem machinepark - zetbankKanten - zetten van plaat en strekmateriaal
L25 Ledsystem machinepark - printenFull-colour printen translucente folies